Oefen en straks voor het eggie

Door Jim Tehupuring op 20 september 2022 15:59

 Hallo Turbobeleggers,

Het is (morgen) najaar  2022 en daarmee de hoogste tijd om weer aan de slag te gaan met Turbo's in de Slimstebelegger. De leukste competitie om te leren hoe Turbo's werken en vooral ook om te strijden voor de eer. Nu is het nog oefen, maar over 2 weken start de echte competitie. En wie weet sta jij wel bovenaan eind oktober.

Royce Tostrams, Guy Boscars, Jean-Paul van Oudheusden, Nico Bakker en ik zullen je de komende weken op de hoogte houden. Van marktontwikkelingen, van de eigen portefeuilles en natuurlijk wat je met Turbo's kunt. De voordelen en nadelen, de kansen en welke risico's je moet vermijden.

Dat gebeurt via nieuwsbrieven, filmpjes, de site, de app en natuurlijk interactieve webinars. Veel plezier met de Slimste Belegger en moedig vooral al je collega's, vrienden en familie aan om zicht vooral in te schrijven voor de competitie.

Succes!!

Jim Tehupuring
1Vermogensbeheer


Jim Tehupuring is Pro in de categorie Nederlandse aandelen en opties bij ProBeleggen. Dit document dient enkel ter informatie en is geen voorstel of aanbod tot het aankopen of verhandelen van de beschreven financiële instrumenten en is geen beleggingsadvies.