Niet teveel bewegen in deze markt

Door Guy Boscart op 6 oktober 2021 21:33

 We spelen een spel maar je wil het vooral zo goed mogelijk doen en winnen, nu sta ik positief met 4% en het hoeft op zich niet meer want de mede coaches staan zo te zien een eindje achterop. Nogmaals, het is een spel en we spelen met fictief geld maar dat doet er niet zoveel toe omdat ik altijd zo werk en ook voor mezelf in de echte wereld ofwel de beurs en met turbo's. Ook voor mijn leden die mij volgen werk ik zo, rustig en per pakket en ik ben op tijd weg als het mij niet bevalt, wel geef ik de gekozen posities de tijd zoals u hebt gemerkt en kan het mij in feite weinig schelen welke kant ik kies, als het maar de meest kansrijke is en waar ik winst mee kan maken. Lukt het niet om winst te behalen dan ben ik snel weer weg en neem ik het verlies zoals ook tijdens het spel. Zo loop je op een bepaald moment niet achter de feiten aan ... Wat ik ook niet doe is dubbel draaien als plan A niet werkt dan maar plan B kiezen, dan kun je snel een dubbele draai om de oren krijgen en verlies je dubbel ...

Nog 2 dagen te gaan, ik zal me kalm houden, de bedoeling is om elke maand winst te behalen en voor de Slimste Belegger is dat gelukt, voor mijn leden zit ik nu op 8 maanden van de 9 op winst want in augustus heb ik een klein verlies moeten toestaan. Deze maand loopt al met enkele posities, ik heb er een goed gevoel bij dat we ook deze maand goed kunnen afronden ... Let op, niet met €25.000 zoals tijdens het spel maar met €2000 ... Meedoen kan natuurlijk, met Turbo's werken op de juiste manier kan zoals u merkt succesvol uitpakken als je maar weet wat je moet doen en wanneer je wat moet doen !! Pak nu de aanbieding mee voor €35 tot 1 december ... Ga naar https://www.usmarkets.nl/tradershop en doe mee !!
Guy Boscart is directeur en eigenaar van www.usmarkets.nl. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.