Guy: Wall Street dicht vandaag, Europa vlak tot lager?

Door Guy Boscart op 26 november 2020 08:07

 Thanksgiving in de VS vandaag, eens zien of Europa het alleen kan redden met een verdere stijging, of komen er dan toch eindelijk wat winstnemingen. Nogmaals, alles draait op hoop en sentiment en men gaat uit van het maximale profijt dat het vaccin zal bieden, dat alles zal draaien als ooit tevoren eens we van de pandemie af geraken. De grote vraag blijft wanneer dat moment er komt en tot wat het uiteindelijk zal leiden want niemand weet het. De beurzen zitten al 3 weken in een onwaarschijnlijke flow omhoog die niet (nog niet) te stoppen is.

??U kunt mij en dus @USMarkets uiteraard ook volgen via onze Twitter account, ga naar ... https://twitter.com/USMarkets? waar ik tussentijds wat charts over de markt en sentiment plaats, ook opvallende beursfeiten komen er vaak langs !

Veel verwacht ik op zich niet vandaag, gisteren vlak tot wat lager behalve de Nasdaq ofwel de technologie, de Dow moest inleveren om weer onder de 30.000 punten te sluiten. Het was weer zo'n dag met sector rotatie in ieder geval en dat is hetgeen we al een tijdje zien op de beurzen. Beleggers blijven huppelen van het een in het ander maar weten in feite niet goed wat ze moeten doen. 

Dit zenuwachtige gedrag toont ook aan dat men wel weet dat de markt duur is momenteel en dat men klaar staat om snel te verkopen zodra er enkele bodems (steunpunten) worden doorbroken. Zie ook de wet van de ronde getallen, de mijlpalen, zoals de Dow boven de 30.000 en de Nasdaq boven de 12.000 punten. Blijf alert, blijf opletten en vooral neem notitie van de markt waardering die veel te hoog is. De PE Ratio komt nu al boven de 35 uit !!

?Goed, we gaan het allemaal wel zien, veel meer stijging verwacht ik dus niet meer, ook al blijven er een historisch aantal beleggers, beurs analisten EXTREEM bullish !!

?Denk eraan, ik sta hoe dan ook klaar om me te herpakken in 2021 wat mijn jaar zal worden wat betreft Trading, lid worden is dus belangrijk om alles optimaal te volgen. Dat kan deze week via de Black Friday aanbieding en dat voor €25 tot 1 FEBRUARI. Dan pakt u december mee en de start van 2021 meteen ook. Polleke Trading is dan €30 ... Schrijf u vandaag nog in via de link ?https://www.usmarkets.nl/trade...? en dan staat u meteen op de lijst, en ontvangt u de updates en signalen meteen !!
?

Met vriendelijke groet,
?Guy Boscart??


Guy Boscart is directeur en eigenaar van www.usmarkets.nl. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.