Na 4 weken prima resultaat, de gehele periode goed opgebouwd en van de coaches op de 1e plaats

Door Guy Boscart op 28 oktober 2022 15:51

Beste beleggers,

Na 4 weken rustig werken heb ik ook dit jaar de andere coaches achter mij weten te laten, het is altijd een soort competitie maar je wil uiteraard wel winnen. Ook al is het met fictief geld je moet het wel zo goed als mogelijk doen. Op naar volgend jaar, en handelen met Boosters of Turbo's doe ik voor mijn leden het gehele jaar door. Dit jaar werd er elke maand een mooi resultaat behaald en doen we het dit jaar in totaal meer dan goed. Het is en blijft een beetje mijn ding het handelen op korte termijn, wel te verstaan geen day trading want daar ben ik niet goed in, meer iets van 1 tot 10 dagen in de markt en op het momentum.

Door de divergenties die we nu zien doe ik ook nog niet teveel, te onduidelijk maar wie weet krijgen we de eerste dagen van november wel weer een mooie kans om in te stappen !!! Wel kijk ik naar een positie op de Dow Jones, de AEX, de Nasdaq 100 en de DAX index, de leden krijgen daar snel bericht over ...

Meedoen? Ga naar de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en schrijf u in via de aanbieding die tot 1 januari loopt en dat voor €35 ... !!!

Resultaat coaches Slimste Belegger 2022:


Vorig jaar won ik de competitie editie 2021 ook


Voor mijn signaaldiensten doen we het deze maand oktober ook heel goed


En dit jaar jaar 2022 waar we elke maand al winst behalen ziet het er zo uit


Tot de volgende competitie en wie mij wil volgen ga naar www.usmarkets.nl en neem een abonnement via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en schrijf u in via de aanbieding die tot 1 januari loopt en dat voor €35 ... !!!

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Guy Boscart is directeur en eigenaar van www.usmarkets.nl. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.