Royce: Slimste versie 2021, Mon-E-Man gefeliciteerd

Door Royce Tostrams op 9 oktober 2021 07:59

 De Slimste Belegger 2021 is voorbij. Het was dit jaar, met een grillige beurs, geen makkie. Die van 2020 was een stuk eenvoudiger, vanaf dag één ging het toen vrijwel zonder interrupties omhoog. Van  zo'n vliegende start ging ik eigenlijk ook dit jaar uit. Meteen vanaf de eerste dag 08.00u boem erin. 

En met 51 transacties en 18 blogs in de eerste week, ging ik de Slimste dan ook met gestrekt been in. Dat die strategie meteen werkte, was achteraf gezien misschien juist een ballast. Want hoewel ik daarna iets rustiger handelde, bleef ik in actie. In totaal heb ik een kleine 150 transactie gedaan en ter toelichting hierop 66 blogs geschreven.

Kortom, ik heb deze Slimste competitie niet stil gezeten. Maar uiteindelijk heeft het me niet een het gewenste resultaat dus winst gebracht. Met een min ruim 23% is dit mijn slechtste Slimste-resultaat ooit. Ik wil bij de coaches Guy Boscart feliciteren die als enige, met + 4%, de voeten droog heeft weten te houden.

Bij de deelnemers is Mon-E-Man de winnaar met een knappe +141%. Van harte gefeliciteerd hiermee, u heeft eeuwige roem vergaard.

Ik heb hier al eerder aangegeven, dat ik verantwoordelijk ben voor mijn resultaat. Dus geen smoesjes en uitvluchten van deze kant. Als de beurs grillig en beweeglijk is, dan had ik daar met mijn strategie gewoon rekening moeten houden. 

Dat de beurs grillig en beweeglijk was, dus alle kant opging, is op de intraday uurgrafiek van de AEX hieronder goed te zien. 

Ik wil mijn bijdrage voor dit jaar tenslotte afsluiten door u veel succes toe te wensen met uw beleggingen. Hopelijk heeft u ook dit jaar, net als ik, kunnen bijleren. Ik hoop u terug te zien op de volgende Slimste competitie.