Guy Boscart: Weer een groene maandag? Futures hoger vanmorgen

Door Guy Boscart op 16 november 2020 08:06

 Het ziet eruit dat we ook vandaag starten met plussen wat betreft de indices zowel in Europa als op Wall Street. Na het sterke slot van vrijdag op Wall Street zien we dat de Dow zo'n 250 punten hoger staat en de top in beeld krijgt, ook de SP 500 gaat er met 25-30 punten op vooruit terwijl de Nasdaq 100 future zo'n 80 punten in de plus staat.

Ook Azië start de week hoger, de Nikkei wint rond de 500 punten, de Hang Seng index 185 punten. We komen weer in het gebied terecht waar we vorige wee maandag uitkwamen, de SP 500 boven de 3600 punten, de Dow dicht bij de 30.000 punten terwijl de DAX rond de 13.200 punten staat via de DAX future. De AEX zal net boven de 600 punten openen zo te zien, ook hier weer een test van de topzone.

?Hoe de sessie verder zal verlopen moeten we afwachten, de plussen van rondom de 1% via de futures staan er al, nu maar eens zien hoe het verder zal verlopen gedurende de dag. Op zich blijft alles veel te hoog voor de tijd waar we ons in bevinden maar de markt negeert dat voorlopig zo te zien. Er blijft een donkere wolk boven de markten hangen, dat blijft hoe dan ook een feit ...????

De extreme rally van de afgelopen 2 weken zorgt er in ieder geval voor dat we nog maar eens met een stevige overwaardering zitten. De grote vraag blijft hoe lang men dit alles nog kan volhouden? Kortom, de markt is weer eens op zoek naar een CRASH scenario want als alles zo snel kan oplopen dan kan het via een verkoopsignaal (en dat komt er zeker nog) dubbel zo snel weer omlaag ...

Maar goed, het vreemde aan dit alles is dat blijkbaar niemand er wat van leert en dat traders-handelaren zoals ikzelf met situaties te maken krijgen die niet herkenbaar zijn uit het verleden, het jaar 2020 was dan ook voor ons het moeilijkste ooit en wie mij al langer volgt weet dat ik al met de markt bezig ben sinds 1985 ...??

We gaan het zien deze week, nog veel meer stijging verwacht ik niet meer, zeker niet als we weten dat alles in Europa nog deels stil ligt tot diep in december. Dat ze er in de VS voorlopig nog niets aan doen weken we, en dat komt door dat Trump alles open wil houden en een lockdown uitsluit zolang hij er nog zit. Maar als er niks wordt gedaan dan zal er des te meer moeten worden gedaan vanaf eind januari door de nieuwe president die het wel goed wil aanpakken. Dus wat betreft de VS moeten ze mijn inziens economisch nog een klap na krijgen begin volgend jaar en dat met torenhoge beurskoersen, u begrijpt het denk ik ook wel ...

Euro, olie en goud:
De euro zien we vanmorgen rond de 1.185 dollar, de prijs van een vat Brent olie staat nu op 43.25 dollar. Een troy ounce goud kost vanmorgen 1888 dollar.

US Markets Trading nu voor €39 tot 1 JANUARI 2021:
Maak gebruik van de aanbieding die loopt tot het einde van dit beursjaar, ofwel tot 1 januari 2021 ... Ik blijf zoeken naar kansen in de markt, we hebben strategisch al wat kleine posities open staan.

Meedoen kan nu via de speciale aanbieding tot 1 JANUARI voor €39, na uw inschrijving staat u meteen op de verzendlijst en ontvangt u de updates, de signalen en kunt u inloggen op onze Tradershop om alle posities LIVE te volgen. 

Schrijf u in via de link: https://www.usmarkets.nl/tradershop

Tot later,

Guy Boscart


Guy Boscart is directeur en eigenaar van www.usmarkets.nl. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.