TA Royce: Nr 1

Door Royce Tostrams op 30 november 2019 13:38

Hoera gewonnen, ik ben dit jaar weer op de eerste plaats geëindigd in de #SlimsteBelegger Turbo competitie. Op een verdiende tweede plaats volgt, met een miniem verschil, mijn TA-collega Nico Bakker. TA heeft het dus ook dit jaar weer prima gedaan. Ik zeg het niet uit leedvermaak, maar onze fundamentele collega's Jim Tehupuring, Guy Boscart en Nico Inberg hebben het nakijken.
Afbeeldingsresultaat voor nr 1Het was op de laatste dag nog spannend. Omdat de Europese beurzen op Black Friday positief waren begonnen, zakte ik aanvankelijk zelfs even naar plek 2, maar na een zwakke opening van Wall Street, heb ik uiteindelijk de eerste plaats weer heroverd en niet meer weggegeven.

Ik zal niet zeggen dat dit een makkelijke competitie was, want de meeste beurzen zijn na een hoop zig-zag bewegingen nagenoeg rond de niveaus van 4 weken geleden geëindigd. Ik moest dus de hele competitie strak aan de wind koersen, om de voeten droog te houden.  We hebben veel vlakke bewegingen. gezien De #SlimsteBelegger was dus ook een beetje de #SloomsteBelegger.

Ik hoop dat mijn volgers ook goede resultaten hebben behaald. Zo niet, volgend jaar zijn er nieuwe kansen.

Maandag start de laatste beursmaand van 2019. Ik denk dat we hoe dan ook een eindejaarsrally zullen beleven, want vrijwel alle beurzen liggen er als een zonnetje bij.Als u mijn Blog regelmatig heb gevolgd zal mijn zeer positieve visie u genoegzaam bekend zijn.

Ik dank u voor het vertrouwen en wens u veel beleggingssuccessen toe. Mijn dagelijks Blog kunt u gewoon blijven volgen op https://www.iex.nl/