En de TA'ers winnen de battle...

Door Nico Bakker op 29 november 2019 08:35

Vandaag op Black Friday eindigt de Slimste Belegger spelcompetitie. En laat ik meteen maar met de deur in huis vallen, het zijn weer de TA boys die het flikken. Zij eindigen beide zo mogelijk met een kleine plus, de markt heeft immers slappe bewegingen laten zien in de afgelopen weken. Mijn resultaat moet 3% hoger zijn als gevolg van een technisch mankement in de eerste week waardoor het weekresultaat uit het systeem is verdwenen.
Maar of Royce of ik nu op de eerste plaats eindigt is niet zo belangrijk. Waar het om gaat is, dat wij hebben aangetoond dat je met TA, en of dat nu Tripple Screen Trading is of Dashboard Beleggen, een positief resultaat kunt halen, ook al toont de markt nauwelijks beweging.
Dus mag ik u als TA coach aanraden en aanbevelen om ook na vandaag Dashboard Belegger te blijven en mijn coaching aanbevelingen en alle andere technische updates ter harte te nemen en uw voordeel er mee te kunnen doen.

Royce, gefeliciteerd, mogelijk met een fysieke eerste plek, ik ben blij als morele winnaar, samen hebben we de competitie een groen kleurtje meegegeven.