Guy Boscart: Uitzitten met LONG tot einde spelweek en Black Friday

Door Guy Boscart op 28 november 2019 13:57

Beursliefhebbers, beste beleggers ...

De portefeuille loopt met LONG posities verder tot morgen, het einde van de competitie de Slimste belegger. Na eerst voor short en nu long te hebben gekozen schieten we na een maand amper op, helaas, had er wat beter voor willen staan. Wel heb ik het door mij zo beheerde Money Management toegepast, verliezen niet te ver laten oplopen en waar het kon winst genomen. Helaas wat meer verlies posities dan winst posities maar dat kwam vooral door de shorts die niet brachten wat ik ervan had verwacht.

Dan nog het volgende, ik doe voor jullie om verder kennis met mij te maken een unieke aanbieding voor het "Black Friday" weekend, jullie kunnen een abonnement naar keuze kiezen en dat loopt tot 1 FEBRUARI 2020, dus 2 maanden, voor slechts €27 !!! Coaching, signalen, suggesties en toegang tot ons ledenforum op de site www.usmarkets.nl plus meerdere updates over de markt en tips hoe men het best met de markten om kan gaan ... Inschrijven kan via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop ...

Een overzichtje hoe we voor de dag komen op jaarbasis sinds 2013 


Beste groet,
Guy Boscart


Guy Boscart is directeur en eigenaar van www.usmarkets.nl. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.