Jim: OCI herstelt

Door Jim Tehupuring op 26 november 2019 10:59

Beste belegger,

Gisteren zakte OCI na haar cijfers (die dramatisch waren) even onder €17 en verloor 4%.
De conference call van het management met toelichting deed de koers echter goed. Q4 belooft beter te worden, de fabrieken die stil lagen zijn weer meer operationeel en er volgden koersdoelen door annalisten rond €25. We staan inmiddels boven €18 en de speculatief aangekochte Turbo's staan mooi in de plus.

Minder in de plus staan mijn posities op ABN en de volatility index. Hopelijk hersteld ABN de komende dagen zodat het rendement op de portefeuille iets aantrekt. Over de potentie van ABN ben ik positief, maar of het er in 4 handelsdagen uitkomt....
De volatility zal toenemen wanneer de beurs daalt. Zo rustig als het de afgelopen weken was is bijna ongekend met een AEX tussen 589 en 602 gedurende de spelperiode. Een correctie zou mijn Turbo's short op de index en de volatility Turbo goed doen. Nog 4 dagen te gaan, dus er is wat geluk nodig.

Morgen en overmorgen zal ik sowieso nog 2 speculatieve Turbo's opnemen, want ik moet natuurlijk wel een poging doen om de 2 TA-mannen voor mij weer achter mij te krijgen ;-) Wellicht breid ik OCI nog uit (Long) of speculeer ik op Arcelor of olie.

Wilt u weten welke tips de andere coaches nog in petto hebben en wat hun missers en succes waren? Kijk dan vooral hier het webinar van gisteravond nog even terug.

Fijne dag!

Jim


Jim Tehupuring is Pro in de categorie Nederlandse aandelen en opties bij ProBeleggen. Dit document dient enkel ter informatie en is geen voorstel of aanbod tot het aankopen of verhandelen van de beschreven financiële instrumenten en is geen beleggingsadvies.