Jim: Turbo Long Galapagos & OCI

Door Jim Tehupuring op 22 november 2019 11:03

Beste belegger,

Er is wat beweging! Prachtig voor het spel en zeer knap dat in de top 10 er meerdere beleggers zijn die op de juiste momenten (met hefboom) long of short gingen in indices, goud, olie of aandelen als Arcelor en Altice. Dat zijn ook het tyepe beleggingen die je moet hebben om hoog te eindigen in het spel. Onderliggende waarden die bewegen. Arcelor en Altice fluctueerden behoorlijk.

Turbo Long OCI
Vanuit dat oogpunt zou je ook kunnen speculeren op OCI. Maandag komt het kunstmestbedrijf met cijfers en in aanloop daarheen sijpelde door dat de omzet stevig terugvalt. De koers verloor 20%.
Turbootje Long?  Ik neem een kleine positie in.

Turbo Long Galapagos

Een ander aandeel dat erg bewegelijk is, is Galapagos. Hierin beleg ik al langere tijd. Ook via ProBeleggen. De recente megadeal met partner Gilead Sciences biedt het bedrijf meer stabiliteit naar de toekomst. Neem alleen al de €91,50 kasgeld per aandeel. Het legt een mooi fundament onder het bedrijf. Voor het spel, maar ook voor langere termijn daarom (Turbo's Long op) Galapagos.
Uiteraard met een lage hefboom, zodat je ook een daling kunt doorstaan.
750 stuks heb ik reeds aangeschaft en er ligt een order in om er nog eens 750 te kopen rond €160.

Fijne dag!

Oja, maandag het webinar met alle coaches, dus schrijf u in!


Jim Tehupuring is Pro in de categorie Nederlandse aandelen en opties bij ProBeleggen. Dit document dient enkel ter informatie en is geen voorstel of aanbod tot het aankopen of verhandelen van de beschreven financiële instrumenten en is geen beleggingsadvies.