TA Coaching laatste dag

Door Nico Bakker op 16 nov 2018 om 11:35

Op de laatste dag van de competitie blijf ik vasthouden aan de strategie om de winst te consolideren. Dit lijkt goed uit te pakken....
De start van de competitie was niet goed, in de eerste week een forse min, aanloopproblemen zullen we maar zeggen. Maar daarna, dankzij strakke discipline en vertrouwen hebben in het Dashboard Beleggen, ging het rap bergopwaarts. Ik heb daarbij steeds gestreefd naar een gestage positieve ontwikkeling van het resultaat. Geen grote swings van flink plus naar flink min, omdat het toch maar het spel is. In de praktijk zou ik dat als coach ook niet doen en als actieve belegger ook minder plezierig vinden. Afdoen met het argument dat dit het risico is van Turbo beleggen vindt ik onzin. Als een markt overdreven volatiliteit toont moet je daar als Turbo belegger juist rekening mee houden.
Hoe het ook zij, met een bescheiden hoeveelheid transacties een rendement van krap 12% vind ik netjes. Met het grootste aantal deelnemers in #TeamNico is het teamresultaat daarbij aardig op peil gebleven.
Als u de smaak van Dashboard Beleggen te pakken heeft, mag ik u uitnodigen om mij te blijven volgen. Lees de Chart Navigator, volg de webinars en lees mijn Tweets...dan wordt u een nog betere Dashboard belegger.
Dank voor uw aandacht in de afgelopen speelweken en graag tot ziens in een volgend spel!