Dit zijn de vijf beleggingscoaches

Royce Tostrams Royce Tostrams
Technische analyse – Tostrams Groep

Op Twitter bekend als @RoyceTostrams. De godfather van de Nederlandse technische analyse. Royce Tostrams is al actief in de beleggingswereld sinds de late jaren zeventig en werkte onder andere voor de Rabobank, Robeco en ING. Op zijn website Tostrams publiceert hij dagelijks zijn analyses en hij is ook regelmatig, gewapend met grafiek, lineaal en een flinke dosis charisma op beleggingsseminars te vinden.

 

Nico Inberg Nico Inberg

Op Twitter bekend als @NicoInberg, zet voor IEX.nl zijn jarenlange beurservaring om tot gevatte en informatieve stukjes. In de afgelopen twintig jaar stond hij zelf op de vloer voor Nederlands grootste handelshuis Optiver, werkte hij als zelfstandige en schreef hij artikelen, boeken... Tsja, wat niet eigenlijk? Nico is werkelijk van alle markten thuis!

 

Nico bakker Nico Bakker
Technische analyse - BTAC

Op Twitter bekend als @TheDailyTurbo, dus wat wilt u nog meer? Nico Bakker is technisch analist in hart en nieren en besteedt veel van zijn tijd aan het coachen van beleggers, om ze te helpen gedisciplineerd te handelen en hun emoties te beteugelen. Nico schrijft columns op Belegger.nl en DFT.nl en publiceert zijn analyses voor BNP Paribas in de Chart Navigator.

 

Jim Tehupuring Jim Tehupuring
Fundamentele analyses - ProBeleggen

Op Twitter bekend als @JimTehupuring. Bekend beurscommentator en oprichter van het nieuwe beleggingsconcept ProBeleggen. Jim werkte eerder bij Turbo-aanbieder RBS (tegenwoordig BNP Paribas) en trainde in zijn tijd bij beleggersbank Alex al tienduizenden particuliere beleggers en een groot aantal professionele beleggingsadviseurs, dus het coachen zit hem in het bloed.

 

Guy Boscart Guy Boscart
Technische analyse – US Markets

Op Twitter bekend als @USMarkets. Oprichter van de beurs website USMarkets, die al sinds 1997 bestaat. Boscart begon al met beleggen in de jaren ’80 en door zijn ruime ervaring wat betreft de beurzen ziet men hem als een beurs strateeg met specialisatie op de bekende indices. Boscart coacht via diverse abonnementen zijn leden via technische analyse en Intermarket analyse. Boscart werkt al meer dan 10 jaar met Turbo’s van BNP Paribas waardoor hij deze producten dan ook door en door kent.