Dit zijn de vier Turbo TA-coaches

Royce Tostrams Royce Tostrams
Technische analyse – Tostrams Groep
De godfather van de Nederlandse technische analyse. Royce Tostrams is al actief in de beleggingswereld sinds de late jaren zeventig en werkte onder andere voor de Rabobank, Robeco en ING. Op zijn website Tostrams publiceert hij dagelijks zijn analyses en hij is ook regelmatig, gewapend met grafiek, lineaal en een flinke dosis charisma op beleggingsseminars te vinden.

 

Edward Loef Edward Loef
Technische analyse - Edwardloef.com
Als zelfstandig technisch analist focust Edward Loef zich dag in dag uit op zowel korte- als langetermijntrends. De technisch analist verzorgde van 2008 tot en met 2015 wekelijkse columns over TA in het FD. Tegenwoordig levert Loef beleggingsresearch aan zowel particuleren als financieel dienstverleners.

 

Nico bakker Nico Bakker
Technische analyse - BTAC
Op Twitter bekend als @TheDailyTurbo, dus wat wilt u nog meer? Nico Bakker is technisch analist in hart en nieren en besteedt veel van zijn tijd aan het coachen van beleggers, om ze te helpen gedisciplineerd te handelen en hun emoties te beteugelen. Nico schrijft columns op Belegger.nl en DFT.nl en publiceert zijn analyses voor BNP Paribas in de Chart Navigator.

 

Guy Boscart Guy Boscart
Technische analyse – US Markets
Oprichter van en grote man achter beursinformatiesite USMarkets, al sinds 1997. Boscart begon in de jaren tachtig met beleggen en biedt via USmarkets diverse abonnemenrsdiensten aan op basis van intermarket- en technische analyse, waarbij hij onder andere gebruikmaakt van Turbo’s van BNP Paribas. Zijn specialismen zijn indices, valuta en olie.