Dit zijn de vijf beleggingscoaches

Royce Tostrams Royce Tostrams
Technische analyse – Tostrams Groep

De godfather van de Nederlandse technische analyse. Royce Tostrams is al actief in de beleggingswereld sinds de late jaren zeventig en werkte onder andere voor de Rabobank, Robeco en ING. Op zijn website Tostrams publiceert hij dagelijks zijn analyses en hij is ook regelmatig, gewapend met grafiek, lineaal en een flinke dosis charisma op beleggingsseminars te vinden.

 

Nico Inberg Nico Inberg

Zet voor IEX.nl zijn jarenlange beurservaring om tot gevatte en informatieve stukjes. In de afgelopen twintig jaar stond hij zelf op de vloer voor Nederlands grootste handelshuis Optiver, werkte hij als zelfstandige en schreef hij artikelen, boeken.. Tsja, wat niet eigenlijk? Nico is werkelijk van alle markten thuis!

 

Nico bakker Nico Bakker
Technische analyse - BTAC

Op Twitter bekend als @TheDailyTurbo, dus wat wilt u nog meer? Nico Bakker is technisch analist in hart en nieren en besteedt veel van zijn tijd aan het coachen van beleggers, om ze te helpen gedisciplineerd te handelen en hun emoties te beteugelen. Nico schrijft columns op Belegger.nl en DFT.nl en publiceert zijn analyses voor BNP Paribas in de Chart Navigator.

 

Jim Tehupuring Jim Tehupuring
Fundamentele analyses - ProBeleggen

Bekend beurscommentator en oprichter van het nieuwe beleggingsconcept ProBeleggen. Jim werkte eerder bij Turbo-aanbieder RBS (tegenwoordig BNP Paribas) en trainde in zijn tijd bij beleggersbank Alex al tienduizenden particuliere beleggers en een groot aantal professionele beleggingsadviseurs, dus het coachen zit hem in het bloed.

 

Guy Boscart Guy Boscart
Technische analyse – US Markets

Oprichter van en grote man achter beursinformatiesite USMarkets, al sinds 1997. Boscart begon in de jaren tachtig met beleggen en biedt via USmarkets diverse abonnementsdiensten aan op basis van intermarket- en technische analyse, waarbij hij onder andere gebruik maakt van Turbo’s van BNP Paribas. Zijn specialismen zijn indices, valuta en olie.